inspiratie & overdracht

Teksten om inzicht ten aanzien van diverse onderwerpen te herkennen, te bevestigen of te verdiepen. Misschien kunnen ze je ondersteunen in jouw proces van ontwikkeling naar zelfrealisatie. De teksten zijn geschreven vanuit persoonlijke ervaring en inzicht. 


IMG_3761

"check of het resoneert met jouw waarheid en … heb vooral je eigen ervaringen van de realiteit. Ten zeerste aan te raden. J“ 


Bij voorbaat is elke poging om waarheid en ervaringen in woorden uit te drukken, hopeloos mislukt want woorden zijn vlak. Op z’n best zijn het verwijzingen. Zoals de plattegrond van Amsterdam niet de stad Amsterdam zelf is. 

Ervaringen kunnen soms zo inspirerend zijn dat het fijn is om te delen. Ook is het beschrijven van waarheid soms zo groots, diep of abstract dat het niet in een lineaire omschrijving te vatten is, dan vraagt het om een verhaal of metafoor.  Dat is leuk om te lezen en om te schrijven. 

Als laatste: neem niets klakkeloos aan van wat ik schrijf maar check of het resoneert met jouw waarheid en … heb vooral je eigen ervaringen van de realiteit. Ten zeerste aan te raden. J


ga naar quote art

ga naar inzicht

ga naar boeken

© angelique romeijn